sâmbătă, 30 iulie 2011

CE U19 Semifinale: Cehia - Serbia 4-2

Cehii au arătat că nu degeaba au terminat grupa A, din care a făcut parte şi România, pe primul loc şi şi-au zdrobit adversarii sârbi. În teren jocul a fost mult mai mult în favoarea cehilor decât o arată scorul.
Cehia a deschis scorul încă din minutul 6, prin talentatul Prikryl, după o pătrundere a acestuia pe partea stângă. În minutul 16 jucătorul lui Chelsea Londra, Kalas, a introdus mingea în plasă dintr-un corner, majorând scorul la 2-0 pentru cehi. În minutul 19, Janos a scos un penalty după ce a fost agăţat în careu, iar Jalacek a dus scorul la 3-0 pentru echipa sa.
Cehii au lăsat-o mai uşor şi le-au permis sârbilor să echilibreze jocul. Acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. În minutul 23 Despotovici şutează sub transversală şi duce scorul la 3-1. După 5 minute, acelaşi Despotovici marchează cu un şut la vinclu şi măreşte speranţele sârbilor. Cehii nu s-au pierdut însă cu firea şi au menţinut avantajul pe tabelă, confirmând victoria în min. 90 prin golul lui Skalak, intrat în locul lui Lacha.

0 comentarii: