duminică, 7 august 2011

Nani i-a trimis la nani!

Mă scuzaţi pentru jocul de cuvinte puţin penibil din titlu, dar nu m-am putut abţine. Aşadar, să începem. Manchester United a învins-o pe Shi... pardon City în Supercupa Angliei şi şi-a trecut la activ o nouă victorie în faţa rivalei de moarte.
Meciul a fost fabulos. United a început în forţă şi a arătat un joc exuberant. Totuşi, în ciuda ocaziilor imense, n-au reuşit "s-o bage în poartă", cum se spune. În minutul 38 Silva execută perfect o lovitură liberă pentru City, Lescott reia cu capul şi City trece în avantaj, contrar cursului jocului. Înainte de pauză,  oamenii lui Mancini şi-au mărit avantajul după un şut extraordinar al lui Edin Dzeko. 2-0 la pauză pentru City. Lumea se întreba dacă banii în sfârşit au adus fericirea la City.
La pauză Sir Alex Ferguson a surprins pe toată lumea. A făcut 3 schimbări! (în Supercupa Angliei sunt admise 6 schimbări). Dar mai mult, a schibat ambii fundaşi centrali şi i-a introdus pe Jones şi Evans, iar la mijlocul terenului l-a schimbat pe Carrick cu tânărul Cleverley. Dar schimbările au părut să dea roade. United şi-a reluat jocul foarte bun din prima repriză, iar în minutul 52 Smalling a introdus mingea în plasă după o lovitură liberă a lui Young. La 6 minute după, Nani finalizează elegant o acţiune de pe altă planetă a lui United. "Diavolii Roşii" au revenit de la 2-0. City păreau cu moralul la pământ, dar chiar şi aşa au avut câteva ocazii bune, la care De Gea s-a remarcat. În ultimul minut al partidei, mai exact 94, după un corner respins al lui City, Kompany greşeşte incredibil în poziţie de ultim apărător, Nani îi fură mingea şi sprintează spre poartă, driblează portarul şi înscrie!!! Victorie pentru Manchester United! Ce meci fabulos!

Iată echipele cu care cei doi antrenori au început partida:

1 comentarii:

Excelent titlu. Excelent articol