sâmbătă, 20 august 2011

Fantasy kits: FC Porto 2011-2012

Saptamana aceasta, redactia Ros-albastrii a decis sa surprinda cititorii printr-o noua metoda. Proiectul "Fantasy kits" presupune creearea unor noi echipamente pentru cluburile de elita din Europa, pe scurt imbunatatirea lor.
Prima echipa care intra in acest proiect este detinatoarea Europa League, FC Porto. Subiectul este echipamentul de acasa. Asta deoarece in ultima perioada primul rand de echipamente al echipei portugheze nu a suferit modificari majore, si noi credem ca este timpul pentru o schimbare.
Prima varianta propusa este un rand de echipamente Nike, sponsor actual al lui Porto.
Cu un design revolutionar, acesta ar putea marca inceputul unei noi ere la Porto. Tricoul are culoare albastra iar acesta este continuat de un semn in forma de cruce, alb, cu contur auriu. In plus tricourile mai sunt dotate si cu sigla echipei(in dreptul inimii), sigla Nike(in partea opusa) si intre cele doua, sigla Federatiei Portugheze de Fotbal. Gulerul aminteste de perioada Eric Cantona la Manchester United.


Spatele este presarat cu semnul Nike, de culoare rosie, sub guler, alaturi de numele si numarul jucatorului scrise cu alb. Sub numar se afla sponsorul formatiei.

Cealalta varianta este un produs al firmei Adidas, in cazul unei schimbari de firma furnizoare de echipament, a echipei. Modelul este unul simplu, oarecum similar cu actualele tricouri. Cu dungi alb-albastre, si cu umerii cu 3 dungi albe, marca a firmei Adidas, echipamentul atrage prin culoarea neobisnuita a gulerului, care este presarat cu o dunga rosu aprins, aceeiasi culoare care se afla si pe interiorul gulerului. Asemenea celuilalt echipament si pe acesta gasim sigla firmei, stema FPF si sigla lui FC Porto. Fata de "varianta Nike", aici sponsorul se alfa pe partea din fata a echipamentului.

Spatele tricoului este extrem de simplu, pe el regasindu-se doar numele si numarul jucatorului de aceeasi culoare ca dunga de pe guler.


Voua care varianta va place mai mult?

2 comentarii:

Supertare ideea cu Fantasy Kits! Imi plac la nebunie echipamentele creeate de voi. Parca as merge pe cel Adidas :D. Veti mai face si altele

@Radu: Vom vedea.