joi, 25 august 2011

FANTASTIC! TSKA Sofia 1-3 Steaua Bucuresti(la general)

Steaua a terminat la egalitate in aceasta seara, scor 1-1 meciul disputat pe terenul Vasili Levski din Sofia. Totul s-a terminat la capatul unei partide perfecte din punct de vedere tactic, care a impiedicat adversarul sa se apropie de poarta aparata de Ciprian Tatarusanu.
Bulgarii au fost pur si simplu innebuniti de aprarea Stelei, Iliev si Galamaz, ajutati de Banel(la inceput putin neatent) si de Latovlevici, anihilandu-i pe Zicu si Delev. "Spaseeee..." au strigat bulgarii de cate ori sansele lui TSKA erau terminate la Mutu al vecinilor de la sud de Dunare, Delev.
Apoi, tot fanii lui TSKA au uitat de momentele cand ne numeau "fratii lor" si acum au strigat fara probleme "TIGANII, TIGANII". Totusi inclin sa cred ca se refereau la ei, din moment ce fanii bulgari purtau ochelari de soare in timpul partidei si au aruncat cu sticle in Tanase dupa golul marcat. Oooo, si ce gol... O bijuterie, Tanase fiind pur inspirat la finalizare. Oooo si Tanase, a alergat cat a putut si s-a dedicat pentru Steaua la fel ca restul echipei.
In concluzie, sunt placut impresionat de jocul Stelei de astazi si sper ca forma confirmata in aceasta seara sa continue si sa facem furori in primavara Europeana, sa le aratam la toti, din nou, cine sunt romanii, cine e Steaua.
Foto: GSP

3 comentarii:

Calificareee! Bine baieti! Trecem de grupe!

D-le Andrei: Va rog spuneti-mi si mie dupa jocul de aseara credeti ca avem sanse sa trecem de grupe? Eu sunt din strainatate si nu l-am vazut

@Florin: Depinde foarte mult si de adversarii din grupa, dar tinand cont ca vom fi in urna II valorica sunt sanse foarte mari sa ajungem in saisprezecimi