marți, 16 august 2011

Cum ar putea arăta Arsenal fără Cesc?

După cum probabil ştiţi, "telenovela" Fabregas a luat sfârşit, iar jucătorul s-a transferat la Barcelona. După numeroase sezoane în care Barca a încercat readucerea acasă a jucătorului, iar Wenger s-a ţinut tare pe poziţii, Cesc a fost transferat la echipa catalană pentru 29 de milioane de euro.
Avea Barca nevoie de Cesc? dar Arsenal de Fabregas? În ambele situaţii răspunsul este da. Cine avea mai multă  nevoie de el? Tind să cred că Arsenal. În perioada în care a jucat la club a demonstrat că este un adevărat lider şi că este un jucător care poate trage echipa după el. Acum că a plecat, se caută un alt lider care să conducă jocul lui Arsenal.
Wenger nu a dorit să transfere un alt mijlocaş central după plecarea lui Fabregas, lasând de înţeles că vrea să facă treabă cu ce are deja în lot. O alegere caracteristică francezului.
Se spune că Wenger urmăreşte să-l repoziţioneze pe Vermaelen din fundaş central, în mijlocaş defensiv, exact aşa cum a făcut cu Emmanuel Petit. Personal, cred că belgianul are calităţile necesare pentru a juca în acea poziţie şi consider că ar putea fi peste Song. Dar cine ar putea veni în locul lui Cesc? Ei bine, cred că Nasri ar putea fi cea mai inspirată alegere. Cu toate că a arătat că este un foarte bun jucător de flanc, cred că s-ar integra foarte bine la mijloc în 4-3-3-ul gândit de Wenger. Foarte important este ca Arsenal să nu-l cedeze pe francez la City, aşa cum se zvoneşte. Nu cred că mai există un jucător cu o viziune aşa de mare ca a lui Nasri în lotul lui Arsenal. Acest lucru s-a văzut sâmbătă, când la mijloc pentru creaţie au fost folosiţi Ramsey şi Rosicky, care nu au dat un mare randament.
În atac lucrurile cred că stau bine, mai ales cu sosirea lui Gervinho. Aşadar, iată cum ar putea arăta "Noul Arsenal":

P.S.: Cu toate că sunt fan declarat al lui Manchester United, apreciez jocul practicat şi încurajat de Arsenal. Aşa că să nu vi se pară ciudat acest post. Numai bine!

1 comentarii:

daca pleaca si nasri sunt compromisi