joi, 16 decembrie 2010

Lacrimi varsate din cauza unor hoti

MORALA: Mafia Napolitana e peste oricinie.


Steaua a simtit aseara ce inseamna... poate furtul... poate ghinionul la meciul terminat 1-0 pe San Paolo. Cu un joc bun al Stelei, tactica noastra a rezistat doar pana in minutul 93 cand Cavani a inscris cu... nici acum nu sunt sigur cu ce... la un corner batut de Hamsik. Un gol urat dar care a decis calificarea.
Arbitrajul a fost extrem de ostil si aseara arbitrul dand nemeritat 5 minute de prelungire si neacordand atatea cartonase galbene, poate si rosii cate trebuiau.
Totusi nu cred ca jucatorii lui Napoli trebuiesc laudati de catre fanii italienilor ci mai de graba Marcin Borski si Pavel Kralovec care au arbitrat intr-un mod diabolic.
Eu banui ca atat polonezul cat si cehul au primit amenintari de la capii mafiei siciliene si probabil au fost speriati si au comis greseli intentionate.


Ce ramane de facut?


1) Trebuie sa sustinem in continuare echipa si s-o incurajam sa castige un trofeu in acest an pentru ca in Ghencea nu a mai ajuns de mult un premiu pentru castigarea cupei sau campionatului.


2)FORZA LECH!
Eu, personal voi sustine echipa poloneza in urmatoarele faze ale Europei League. Felul in care lupta pentru victorie imi aminteste de felul in care juca Steaua atat la meciul cu Valencia cat si la cel din sezonul urmator de Cupa UEFA cand Steaua a ajuns in semifinale.




P.S. Acesta este singurul articol scris de mine azi pentru ca nu imi pot reveni dupa tragedia de ieri