miercuri, 8 decembrie 2010

Steaua - U.Cluj


Steaua a învins pe teren propriu, cu 3-0, pe “U” Cluj şi termină sezonul de toamnă pe un modest loc 7 în clasament. Golurile victoriei roş-albastre au fost reuşite de Martinovici, Bilaşco şi B. Stancu.

Bucureştenii au început tare meciul, dar Cr. Tănase (8) a ratat de puţin ţinta, din apropierea porţii. După ce acelaşi Cr. Tănase a trimis peste (13), gazdele au deschis scorul (23). Atunci, Martinovici a prins o “ghiulea” din afara careului şi mingea a poposit în plasă deviată uşor de Păcurar. Meciul s-a încins, până la finalul reprizei, Bonfim (38), respectiv Boştină (36) irosind ocazii ideale. Gazdele, care l-au pierdut pe Cr. Tănase, accidentat, în minutul 34, au cerut şi o lovitură de pedeapsă, la o ţinere în careu a lui D. Munteanu la Bilaşco (42), însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

La reluare, “rezerva” Surdu a ratat cu poarta goală (49), dar s-a revanşat în minutul 68, când i-a pasat ideal lui Bilaşco pentru 2-0. B. Stancu (90) a închis tabela cu un şut din afara careului. În urma acestui rezultat, Steaua termină sezonul de toamnă pe locul 7, la 10 puncte în spatele liderului-surpriză din Liga I, Oţelul Galaţi.


sursa :www.libertatea.ro 

0 comentarii: