miercuri, 3 noiembrie 2010

Pro Sport minte din nou

FC Steaua Bucuresti dezminte public informatia aparuta astazi in editia tiparita a cotidianului ProSport, in articolul “Puneti-i fiola lui Tanase”. Acest material nu are nici o legatura cu realitatea si cuprinde numai informatii inventate de autorul articolului. 
“In calitate de director sportiv cu participare permanenta la antrenamentele echipei din ultima luna va garantez ca din punct de vedere al  atitudinii si al comportamentului la sedintele de pregatire, Cristi Tanase  s-a prezentat  demn de un capitan de echipa. Asigur  suporterii Stelei ca nu a existat niciodata o asemenea problema in vestiarul Stelei”, a declarat Narcis Raducan, director sportiv  la Steaua.
La rindul sau, antrenorul principal al echipei, Marius Lacatus a spus: “Sint minciuni care mie, ca antrenor, mi-a fost foarte greu sa le accept. Nu a existat niciun jucator de la Steaua care sa se prezinte la antrenament in stare de ebrietate. Daca se intimpla asa ceva, va asigur ca eu eram primul care luam masuri”.
FC Steaua Bucuresti precizeaza ca gestul de a nu actiona in judecata cotidianul ProSport este ultimul de buna vointa facut de clubul nostru la adresa acestui ziar fata de care noi am avut intotdeauna o atitudine ireprosabila.

Sursa: www.fcsb.ro

Simtind pericolul pe care il reprezinta Steaua in acest moment, chiar si in forma in care este, dusmanii echipei incep sa arunce cu sageti catre lotul noastra. Nu mi se pare normal ceea ce se intampla si minciunile aruncate in presa in legatura cu anumiti jucatori ai gruparii din Ghencea.
Astfel ultimul articol de prima pagina al celor de la Pro Sport in care il acuza DUR pe Cristian Tanase ca vine "putin ametit" la antrenamente nu cred ca poate fi adevarat, o explicatie logica putand fi increderea pe care i-o acorda fanii si toti membrii staffului tehnic(care i-au oferit banderola de capitan), Tanase, cel pe care il numar printre jucatorii rationali ai lotului, probabil dandu-si seama ar fi sinucidere curata sa vina beat la antrenamente.

0 comentarii: