vineri, 22 octombrie 2010

Egal la Utrecht

Echipa antrenata de Marius Lacatus a inceput foarte curajos si s-a instalat in jumatatea de teren adversa avind in Ricardo un veritabil conducator de joc. Raidurile ofesive ale stelistilor au fost foarte taioase, iar rind pe rind Tanase, Stancu si Surdu au incercat sa-l suprinda pe Vorm cu executii foarte frumoase. Utrecht a avut doua ocazii in prima repriza cand Cornelised si VanWolfsinkel l-au incercat pe Tatarusanu. Repriza secunda a inceput cu o usoara nota de presiune a gazdelor, dar dupa cateva minute Angelov a avut doua suturi foarte periculoase. Gazdele au reusit sa deschida scorul in minutul 60 prin Duplan care a marcat de la 16 metri dupa o nesincronizare in defensiva Stelei. Steaua a inceput sa domine, iar in minutul 74 dupa o centrare a lui Latovlevici, Schut a marcat in propria poarta. Bogdan Stancu a incercat o executie de exceptie, dar balonul trimis de la 35 de metri a fost scos de sub bara de portarul Vorm.

1000 de romani la meci

La partida de la Utrecht Steaua a fost sustinuta de 1000 de fani veniti din toate colturile Europei. Galeria a fost la inaltime sustinandu-i pe baietii lui Marius Lacatus pe tot parcursul meciului.
Steaua: Tatarusanu – Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici – Nicolita, Angelov (Radut, 66), Ricardo, Tanase (cpt.) – B. Stancu, Surdu (Szekely,75)
Antrenor: Marius Lacatus
Rezerve: Lungu, Martinovici, Abrudan, Bicfalvi, C. Matei


sursa: www.fcsb.ro, foto: ros-albastrii.blogspot.com