marți, 7 februarie 2012

Derby-uri diametral opuse pe insula

O poza editata de fanii lui Chelsea, cu Howard Webb in tricoul lui Man.United

In etapa ce tocmai s-a terminat in Premier League s-au jucat 2 meciuri extrem de tari asa ca trebuia sa le facem o analiza specifica ros-albasrii. Meciul mai spectaculos a fost clar cel de pe Stamford Bridge, insa nu toate sunt de bine despre Chelsea-Manchester United. A fost un meci decis de greseli si de o parte si de cealalta, cu toate ca cea mai mare i-a apartinut lui Howard Webb care "s-a jucat" cu penalty-urile...Evans catastrofal, nu vorbind numai de autogol, Evra si Rafael modesti pe faza de aparare, iar David Luis se uita la Cicharito cum loveste de langa el, cu toate ca este cu 10 cm mai scund! Sa nu mai zicem de iesirile cu mingea la picior pana la mijlocul terenului urmate de pasa gresita la coechipierul aflat la 5 m de el. Si Evra a fost depasit extrem de usor, ca un amator de Stturidge la primul gol al partidei. Iar daca tot sunt pus pe criticat, trebuie sa ma iau si de Villas-Boas care isi imagineaza ca daca se comporta ca Jose va avea si rezultatele lui...Gresit, a dus-o pe Chelsea jos de tot, nu neaparat ca pozitie in clasament, ci ca joc. Ei castiga doar cu penalty-uri si autogoluri si apoi il mai dau si pe Alex... Ferguson ramane inspirat ca intotdeauna, in pofida unui sezon ratat din motive pe care vi le-am mai prezentat, iar Rooney arata din nou ca este un jucator fantasti. Sir Alex a practicat jocul obisnut cu falncuri intens cautate, ajutate de fundasii de banda plus Giggs, iar Wayne Rooney a devenit jucatorul ideal de marginea careului. 
Suarez a revenit pentru cormorani
In cealalta partida, Liverpool-Spurs  nu s-a marcat deloc, dar jocul nu a fost prea rau. Pe oaspeti i-a ajutat mult Gareth Bale, dar Kranjcar a aratat de ce nu prinde echipa. De cealata parte Kuyt, un jucator care mie imi place a facut un meci slab, ca si capitanul Steven Gerrard. (mai jos este analiza golurilor de 1-0 si de 3-3 de la prima partida analizata)
Manchester se apara perfect, Stturidge e incoltit de 2 jucatori, Evans il marcheaza pe Malouda, Valencia sta pe o eventuala respingere si Mata e marcat de Carrick. Evra este ,insa, depasit extrem de usor iar dupa Stturidgese descurca perfect.

Debusolati de cele 2 goluri primite, jucatorii lui Chelsea se apara prost. Chicharito ii ia fata extrem de usor de la Giggs (incercuit in josul imaginii) si alti doi jucatori sunt lasati liberi pe respingere.

1 comentarii:

Cred k Mancester City o sa i-a campionatu