luni, 30 ianuarie 2012

Primul test. Steaua 2-1 Levski Sofia

Steaua a debutat ieri cu victorie în stagiul de pregătire din Antalya, învingând-o pe echipa bulgară care în prezent se află pe poziţia a patra a primei ligi. Meciul a fost unul reuşit pentru echipa noastră care în prima repriză a dominat, însă Levski a marcat prima, la capătul unei faze în care defensiva noastră nu s-a sincronizat tocmai bine. În minutul 42, după doar 3 minute de la golul lui Tsvetkov, Brandan a fost faultat în careu, iar Cristi Tănase a bătut cu siguranţă făcând scorul de pe tabelă din nou egal. După gol Steaua a mai ratat două ocazii mari prin Machado, la una din ele brazilianul nimerind bara transversală cu capul
La pauză Ilie Stan a schimbat complet echipa, în timp ce bulgarii nu au facut decât o modificare, în teren păstrându-şi cei mai buni jucători. Totuşi jocul a fost dominat în continuare de roş-albaştrii, Florin Costea ratând de 2 ori ocazii mari. Scorul nu a rămas egal deoarece spre final Tibi Bălan a ştiut să cadă în careul bulgarilor, iar Rusescu a transformat a doua lovitură de la 11 metri a partidei, în minutul 75, scorul devenind 2-1 pentru Steaua.

Un lucru interesant este că lui Florin Costea i-a fost luat numărul 7, fiindu-i dat lui Chipciu. Noile achiziţii s-au descurcat bine, toate evoluând în prima repriză.

Iată cele două echipe pe care a mizat Ilie Stan:
Repriza I: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Iliev, Pârvulescu - Chipciu, Brandan, Prepeliţă, Tănase - Tatu, Machado
Repriza II: Stanca - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Lupu - Bălan, Bicfalvi, Răduţ, Fl.Costea - Rusescu, M.Costea

Steaua va disputa următorul amical în compania formaţiei Legia Varşovia, vineri 2 februarie de la 17:30 în direct la DigiSport.
Foto: gsp.ro

2 comentarii:

bv steaua tine-o tot asa ;)