vineri, 5 august 2011

INCREDIBIL! Bogdan Stancu revine la Steaua!

Steaua parcă nu se mai poate opri din transferat. După cele 11 transferuri făcute în câteva săptămâni, o altă bombă a picat: fostul golgeter al Stelei, Bogdan Stancu, va reveni la echipa bucureşteană. Stancu, plecat la Galatasaray pentru 5 milioane €, nu s-a adaptat la noua lui echipă, iar antrenorul Fatih Terim l-a scos din planurile sale pentru noul sezon. Astfel, Stancu urma să fie împrumutat la o echipă nou-promovată din Turcia. Însă, imediat pe fir a intrat impresarul Ioan Becali, care i-a convins pe turci să-l împrumute pe atacant la fosta echipă pentru restul sezonului. Steaua va fi nevoită să plătească doar 10% din salariul de 100.000 € lunar al lui Stancu. Cu acest nou transfer, Stancu devine al şaselea atacant transferat de Steaua în această vară, după fraţii Costea, Tatu, Nikolic şi Rusescu. Dar campania de achiziţii nu se opreşte aici: săptămâna viitoare Moares este aşteptat să semneze cu Steaua. Nu credeam vreodată că o să zic asta, dar sincer sper să nu mai vină şi Moraes. Deja concurenţa e mult prea mare în atac. Sigur, e mai bine decât să nu ai de unde alege, dar şi ce e prea mult strică. Nu cred că o concurenţă atât de mare ar face bine jucătorilor de atac de la Steaua. Aşadar, iată cum ar putea arăta Steaua în următoarele meciuri:

Deasemenea, Levy poate alinia o a doua formaţie doar din jucătorii de rezervă, de o valoare apropiată cu prima (lucru care nu cred că a mai fost posibil la Steaua de mulţi mulţi ani):
Să sperăm că antrenorul va găsi echilibrul perfect pentru a face performanţă şi a nu supăra jucătorii (o rotaţie de jucători asemănătoare celei folosite de Guardiola la Barcelona, sigur păstrând proporţiile, mi se pare foarte inspirată). Aşadar, să sperăm că nu va interveni cineva (ştim noi cine) pentru a strica totul şi a duce din nou echipa pe un loc 5. FORZA STEAUA!

1 comentarii:

Stancu e TOT ce avem nevoie!!!