duminică, 5 iunie 2011

Final de bal!




Golden Series

Campionatul European U19
Episodul 17



ABIA ACUM INCEPE BALUL!

Astazi s-au disputat ultimele meciuri ale Elite Round-ului acestea terminandu-se la fel ca primele. Spectaculos!


Anglia1-1Spania
Arbitru: Alexander Kostadinov (BUL) – Stadion: Colovray, Nyon (SUI)
Marcatori: Kane 45+2' / Isco 26'
Spania singura echipa care isi respecta statutul

Meciul pe care cele doua tari l-au disputat astazi, s-a incheiat cu rezultatul pe care l-am prezit insa nu si cu evolutia la care ne asteptam. De ce spunem asta? Spaniolii au reusit sa obtina tot ce aveau nevoie pentru a veni in Romania; si anume un punct. Insa acestia nu s-au aparat! Ba din contra, au si deschis scorul prin Isco si i-au facut pe englezi sa nu aiba replica, acestia aparandu-se aproape toata parida, ei reusind sa puncteze singurul gol inainte de pauza prin Kane, omul care a adus victoria si in partida anterioara. In urma acestei partide Spania a demonstrat ca joaca cu adevarat TIKI-TAKA la orice nivel de varsta(cu conditia sa fie vorba de fotbal).

Englezii nu au avut sansa impotriva superechipei Spaniole



Muntenegru2-3Elvetia
Arbirtru: Paolo Silvio Mazzoleni (ITA) – Stadion: Municipal, Yverdon (SUI)
Marcatori: Djordjević 41'; Mrdak 58' / Drmić 20' , 74'; Freuler 25'




Elvetia castiga duelul codaselor

Elvetia si-a asigurat victoria in urma unui meci foarte disputat impotriva unei curajoase nationale Muntenegrene. Victoria Elvetiei a fost adusa de Drimic cu o dubla si Freuler cu un gol marcat in minutul 25'. Acestia au inceput sa se relaxeze in acel minut conducand 2-0 dar Muntenegru a revenit si a marcat de doua ori, o data inainte de pauza prin Djordjevic si o data dupa prin Mrdak. Si din punct de vedere statistic, meciul a fost foarte disputat, raportul suturilor pe poarta fiind 5/8 in favoarea echipei considerate oaspete si cel al suturilor pe langa fiind 7/4.

Elvetienii au avut un meci extrem de greu impotriva Macedoniei, insa au trecut peste duel cu biro



Turcia1-0Germania
Arbitru: Marius Avram (ROU) – Stadion: World of Wonders Football Centre, Antalya (TUR)
Marcatori: Muhammet Demir 22'



Visul German spulberat de ingerul pazitor turc

Turcia a reusit imposibilul: s-a calificat incredibil la Turneul Final din Romania, dupa victoria din aceasta seara impotriva bine-sudatei nationale a Germaniei. Victoria Turciei a fost adusa de super jucatorul Muhammed Demir care a inscris al saselea gol in acest Elite Round, pur si simplu explodand. Esecul german poate fi pus pe seama lui Moritz Leitner, decarul german ratand in minutul 13' al partidei o lovitura de la 11 m, la fel ca in meciul precedent cu Macedonia.

Turcii au sarbatorit din plin calificarea la Turneul Final



FYROM2-4Ungaria
Arbitru: Sergiy Boiko (UKR) – Stadion: World Wonder Football Centre 2, Antalya (TUR)
Marcatori: Naumchevski 26'; Timov 72' / Skriba 34' (p) , 53' (p); Szolnoki 71'; Nagy 90'


Ajutati de arbitru, Ungurii obitin o victorie de orgoliu


Si grupa 7 a avut un meci de orgoliu. Aici Ungaria a infruntat Macedonia. Partida a fost una plina de incidente, arbitrul acordand 2 cartonase rosii Macedoniei si doua penalty-uri Ungariei. Ambele au fost transformate de Mate Skriba. Meciul a inceput bine pentru Macedoneni, Naumchevski inscriind, moment in care arbitrajul partidei s-a schimbat dubios. Pana la final au mai marcat si Szolnoki si Nagy pentru Ungaria respectiv Timov pentru Macedonia. Chiar daca a avut doi jucatori eliminati, Macedonia a dominat statistic.


ACESTEA AU FOST ULTIMELE MECIURI DIN ELITE ROUND! URMEAZA TURNEUL FINAL! SI NU UITA...











AFLA CE IN CURAND!