luni, 7 martie 2011

Steaua 0-3 F.C. Brasov. Lacatus a demisionat. Cartu numit antrenor al Stelei

Ne-a ciuruit
Intr-un scurt articol incercam sa cuprindem toate trei temele expuse in titlul de mai sus. Incepem cu primul: Steaua 0-3 F.C. Brasov. Poate fi descris foarte usor: DEZASTRU. UMILINTA. RUSINE. Trei termeni ideali care denumesc exact ce a trait Steaua aseara.

Totusi la final au ingenunchiat in fata suporterilor... Dar stati. Cel din spate care sta IN PICIOARE are o fata cunoscuta... Cred ca l-am vazut in club noaptea trecuta. A ia uite! Are si o banderola de capitan, i-o fi furat-o lui Radoi?!
In ciuda faptului ca Steaua a fost prezenta in teren in cea mai buna formatie pe care o putea alege probabil(cu exceptia ca Gardos ar fi trebuit introdus), jucatorii au aratat ca niste "cetateni turmentati" din operele lui Caragiale, pe care mai de graba i-am fi luat in ras decat sa le aclamam numele in urma fazelor reusite.


Ca urmare a jocului mizerabil prestat de Stelisti, Lacatus a demisionat, fiind indreptatit sa faca acest lucru. Dupa finalul partidei dupa cum s-a spus si la sfarsitul meciului transmis pe site-ul nostru, Becali a iesit in presa(unde alt undeva decat la prost.ro, scuzati sport.ro), unde a inceput, sa declare ca Dica si Burdujan nu mai au ce cauta in echipa si a mai precizat, facand sa se inteleaga indirect, ca el va prounci cine joaca si cine nu. Deci probabil iar ne vom chinui sa prindem locurile de Europa League in ultimele etape.

Astazi, Becali si-a inceput dicatura numindu-l pe Sorin Cartu antrenor al echipei. Singurul lucru pozitiv pe care il vad in aceasta numire a lui Cartu pe banca Stelei, este ca probabil va reusi sa mai micsoreze perioadele petrecute de Stelisti in cluburi(probabil de striptease), discoteci, etc.
Totusi ii uram lui Cartu bafta si speram ca va reusi sa salveze Steaua din situatia de criza in care se afla.

Procedee din acestea sa ii aplice si lui Tanase
P.S. Am o presimtire ca maine in CANCAN! sau LIBERTATEA! v-a fi un articol cu titlul: "Tanase in club inainte de dezastrul de pe Ghencea cu FC Brasov" :)
Asa va arata si dupa ultimul meci din retur ?