sâmbătă, 3 septembrie 2011

Luxemburg 0-2 Romania

Momentan ramanem in cursa. Romania a invins ieri in deplasarea din Luxemburg, cu scor-ul de 0-2, la capatul unei partide deloc usoare. De victorie era nevoie ca de aer si iata ca ea a fost obtinuta. Ambele goluri ale tricolorilor au venit in prima repriza si amandoua au fost marcate de acelasi jucator: mijlocas-ul lui Udinese, Gabriel Torje.
Romania a prestat un joc destul de bun tactic, insa au lipsit unele lucruri din jocul nationalei noastre... Fundasul Matel a fost unul din cei mai buni oameni contibuind decisiv la fazele ofensive dar uneori gafand nepermis in defensiva. Si mijlocasul lui Paok, Costin Lazar, a facut un meci excelent, insa nimeni nu a fost la fel de in forma ca Torje.
Din pacate aceasta partida ne-a creeat probleme mari de lot, asta dupa ce Torje a luat cartonas galben si nu va evolua cu Franta, cu nationala "Cocosilor Galici" nu vor juca nici Galamaz si Marica, ambii accidentati aseara si bine-inteles Radu Stefan restul jucatorilor care au acuzat probleme medicale sau s-au retras din nationala.

Cum s-au marcat golurile:
0-1: Matel centreaza de pe partea dreapta, mingea este respinsa de un luxemburghez, balonul revine din nou la Matel care loveste cu capul pana la Marica care preia elegant si respinge mingea pana la doi oponenti, care in urma unei neintelegeri sunt deposedati de Lazar care paseaza pentru Matel, acesta centreaza din nou, mingea lovita de un roman este boxata de portar-ul luxemburghez pana la Torje care trage cu sange rece in poarta oponentilor nostri.
0-2: Mingea este la Lazar care paseaza excelent dupa o trecere minunata, pana la Torje, care scapa singur cu portarul luxemburghez, il dribleaza si impinge mingea in poarta goala

Iata clasament-ul actual al grupei Romaneiei:
1.Franta - 7 meciuri - 16 puncte
2.Bosnia - 7 m. - 13 p.
3.Belarus - 8 m. - 12 p.
4.Romania - 7 m. - 11 p.
5.Albania - 7 m. - 8 p.
6.Luxemburg - 8 m. - 1 p.

Celalte meciuri disputate aseara in grupa noastra:
Belarus 0-2 Bosnia
Marcatori: Salihovic(22', pen.); Medujanin(24')

Albania 1-2 Franta
Marcatori: Bogdani(46') / Benzema(11'); M'Vila(18')