vineri, 19 august 2011

Trofeul TIM - Ultimul semn ca Serie A se apropie


Trofeul TIM disputat pentru prima data in 2001, este o competitie care contine trei cluburi Italiene: AC Milan, Juventus Torino si Inter Milano. Celebru pentru meciurile de 45 de minute, turneul a fost castigat anul acesta de Inter Milano care a reusit sa isi invinga ambele adversare, cucerind al 7-lea titlu, al doilea consecutiv.
In primul meci Inter a trecut foarte greu la penalty-uri peste Juventus Torino. Dupa 1-1 in timpul regulamentar dupa golurile lui Vucinic(Juve) si Ranocchia(Inter), totul s-a decis la penalty-uri unde s-au executat cate 7 lovituri de echipa. Pasquato si Barzagli au ratat in tabara Torinezilor, in timp ce Pandev nu a reusit sa inscrie pentru Inter.

Meciul urmator s-a disputat intre invinsa din primul meci: Juventus si AC Milan. Cea din urma a fost invinsa la limita in ciuda faptului ca a condus dupa reusita lui Cassano din minutul 13'. Totusi Vidal si Matri au marcat si ei si echipa care isi desfasoara meciurile de pe teren propriu pe Delle Alpi avea sa termine competitia cu o victorie si o infrangere.
Ultima partida a oferit castigatoarea turenului, in derby-ul orasului Milano, Inter impunandu-se prin golul lui Diego Millito.
Astfel pe stadionul San Nicola din Bari s-a mai desfasurat o editie a TIM Cup, iar Inter poate fi ajunsa cu greu Milan si Juve avand trei respectiv un trofeu TIM, in comparatie cu cele 7 ale lui Inter.

LoculEchipaMeciuriVictoriiVictorii(P)InfrangeriInfrangeri(P)GMGIPu.
1Italy Inter Milano21100215
2Italy Juventus21001324
3Italy Milan20020130
Legenda:
P=Penalty
GM=Goluri Marcate
GI=Goluri Incasate
Pu.=Puncte
Se acorda 3 puncte pentru victorie, 0 puncte pentru infrangere, 2 puncte pentru victorie la penalty-uri si 1 punct pentru infrangere la penalty-uri.

1 comentarii:

ma sperie milanul...