miercuri, 31 august 2011

Multumim Banele...

Acum cateva minute, pe site-ul oficial al formatiei franceze St.Etienne, s-a anuntat ca Banel Nicolita este noul jucator al Verzilor.
Astfel ultimul supravietuitor al semifinalei cu Midllesbrough ne paraseste. Dupa sapte sezoane petrecute pe Ghencea(si prin Ploiesti, ocazional), Banel ne paraseste. 7 ani frumosi, pe care cu siguranta nici el, nici noi nu ii vom uita. 7 ani in care ne-a facut sa urlam fie "Bine Banele", fie "Mai cu talent Banele", si dupa goluri "Asta-i Banel al nostru" si "El e Banel Nicolita si noi suntem Steaua Bucuresti". Momente magice... cine poate uita golurile lui Banel cu Betis si cum dupa acea partida ziarele scriau "Suporterii au sarbatorit toata noaptea" si cum fanii echipei Spaniole isi huiduiau proprii jucatori la finalul partidei. Si desigur mai e si golul impotriva Rapid-ului... Da parca si acum imi amintesc perfect momentul, Oprita avea mingea undeva in partea dreapta a teren-ului, care il gaseste excelent pe Banel in careu care preia mingea si trage plasat in poarta lui Dani Coman. Astfel de clipe dupa cum am mai spus, nu se uita. Si parca ceva din interior-ul meu imi spune ca urmeaza sa fie retraite cat mai curand...
Aproximativ 250 de meciuri si 34 de goluri marcate, astea sunt cifrele lui Banel in ros-albastru.
Multumesc Banele, multumesc pentru ca m-ai facut sa zambesc, multumesc pentru ca m-ai facut sa ma bucur, multumesc pentru ca ai alergat ca un nebun pentru Steaua, multumesc pentru tot.












1 comentarii:

Un jucator cu determinarea lui nu cred ca se va mai putea gasi prea curand in Liga I. Baiatul era in stare sa alerge pana lesina indiferent ca juca in Liga Campionilor sau ca juca in Cupa Romaniei cu o echipa de Liga a-III-a. A inteles mereu ce inseamna sa joci la Steaua.
Il voi respecta mereu, sper sa mai fie bagat in seama si de selectioner...