miercuri, 3 august 2011

Campionatul Mondial U20

Brazilia a încheiat ziua a patra(de meciuri) a Campionatului Mondial sub 20 de ani, înscriind 3 goluri în poarta Austriei, printre tinerii Brazilieni aflandu-se si starul lui Inter, Coutinho. Au fost de asemenea primele victorii şi pentru naţionalele Egipt-ului şi Mexic-ului, care au învins selecţionatele statului Panama şi a Coreei de Nord.
Până acum s-au vândut 1.025.000 de bilete, numărul fiind nu departe de recordul stabilit în 2009, în Egipt, 1.295.000 de bilete.
Iată aici rezultatele înregistrate in ultimele meciuri din faza grupelor:


Grupa A
Franta 3-1 Coreea de Nord
Columbia 2-0 Mali

Grupa B
Uruguay 1-1 Noua Zeelanda
Portugalia 1-0 Camerun

Grupa E
Egipt 1-0 Panama
Brazilia 3-0 Austria

Grupa F
Mexic 3-0 Coreea de Nord
Anglia 0-0 Argentina

Starurile Cupei Mondiale evoluează in Italia!
Acum un an, Coutinho era prezentat oficial la Inter de Rafa Benitez
Cei mai urmăriţi la această Cupă Mondială sunt doi jucători Sud-Americani, aici referindu-mă la Philippe Coutinho(Brazilia) şi Erik Lamela(Argentina). Primul s-a transferat la Internazionale Milano în anul 2008, însă a fost împrumutat la Vasco da Gama între 2008 şi 2010. Lamela, este unul din cei mai noi jucători ai lui AS Roma, clubul de pe Olimpico cheltuind 12.000.000 € pentru transferul său.
Totuşi, în afară de cei doi Sud-Americani, de urmărit mai este şi Sergio Canales, jucătorul lui Real Madrid fiind într-o perioadă mai slabă a carierei, în care totuşi poate exploda în orice moment.
Sergio Canales a fost pus pe lista de transferuri in aceasta vara, fiind foarte posibil ca el sa ajunga la Valencia

0 comentarii: