marți, 19 iulie 2011

Echipamentul lui Juventus Torino - 2011-2012




Echipamentul lui Juventus Torino de anul acesta este o noua capodopera a celor de la Nike. Locul de lansare a fost unul pentru mine destul de inedit: chiar in vestiarul Torinezilor, iar managereul general al Nike Italia(Andrea Rossi), a fost prezent la eveniment.


Echipamentul de acasa




Juventus va purta un tricou cu un look futurist, care arata semnalul inceperii unei noi ere. Designul porneste de la dungile alb-negre obisnuite care totusi capata un efect 3D. Pe spatele tricoului este scris Juventus iar pe spatele emblemei scrie "Forza Juve". Short-urile sunt complet albe, iar jambierele au aceeiasi culoare care insa este completata de doua dungi negre, orizontale.



Echipamentul de deplasare



Echipamentul de deplasare este un roz luminos, pe care este imprimata o stea neagra si reprezinta o reintoarcere la vechia traditie. Dupa fondarea clubului din 1897, cei de la Juve au purtat tricouri roz timp de 6 ani, cand au trecut la traditionalele dungi alb-negre. Shortul este negru complet, asemenea jambierelor.



Tricourile produse din nike sunt produse din materiale reciclabile si au un design aerodinamic!




Noile tricouri sunt realizate din materiale 100% recilabile, pentru creerea unui echipament fiind necesare 14 sticle de plastic. Dungile de asemenea contribuie la reglarea temperaturii corpului atletului pe teren, multumita fabricii Nike Dri-fit. In plus materialul din care este facut tricourile are o elasticitate mai mare cu 17% decat vechiul tricou, lucru clar favorabil jucatorilor.



Foto: juventus.com, soccerbible.com

3 comentarii:

Ai idee unde as putea gasi, in Bucuresti, tricouri de joc din acest sezon? La magazinele Nike de la noi nu am vazut. Mersi.

Ai idee unde se gasesc, in Bucuresti, tricouri de joc din acest sezon? Nu am vazut in magazinele Nike de la noi.

Salut Vlad, eu sincer am vazut astfel de echipamente(replici) in magazinul Nike de la mall-ul din Vitan. Din pacate asta era la doar cateva zile de la lansare. Acum nu sunt sigur ca mai au. Sper ca ti-am fost de folos.