marți, 31 mai 2011

Campionatul European U19 - 2011 Romania








Golden Series
Campionatul European U19
Episodul 15+

Turcia3-1FYROM
Arbitru: Sergii Boiko (UKR) – Stadion: World of Wonders Football Centre, Antalya (TUR)
Marcatori: Muhammet Demir 59' , 64' , 85' / Gjurgjevic 16'
Turcia amenintare serioasa pentru forta Germana

Meciul de astazi dintre Turcia si Macedonia da motive serioase Germaniei sa fie inspaimantata. Cu 20 de suturi toata partida: 10 pe poarta si 10 pe langa, nationala turca a dominat consistent infruntarea. Dar punctele forte ale Turciei nu se termina aici. Muhammet Demir pare in superforma dupa hat-trickul de azi si arata ca nimic nu-l va opri sa ajunga la Turneul Final din Romania.
Totusi ca peste tot in tabara Turciei exista si puncte slabe cel mai ingrijorator fiind apararea, ei primind un gol de la o echipa care practic n-a avut atac.

Spania2-1Elvetia
Arbitru: Paolo Silvio Mazzoleni (ITA) – Stadion: Juan-Antonio Samaranch, Lausanne (SUI)
Marcatori: Juanmi 3'; Isco 74' / 
Goncalves 77'
Tiki-taka spaniola sau stilul pur clasic englezesc?

Asta e intrebarea ce bantuie grupa 1 a Elite Round-ului. Pur si simplu este aproape imposibil sa decizi ce echipa vrei sa ramana acasa deoarece aceste 2 stiluri fantastice care te impresioneaza profund dupa fiecare meci.
Oricum atat Spania cat si Anglia au inceput bine grupa. Spania a invins 2-1 pe curajoasa echipa a Elvetiei. Dominand clar la suturi pe poarta(9-2), Spaniolii nu s-au descurcat atat de bine si la suturi in afara spatiului portii unde scorul a fost 2-7. Totusi golul rapid al lui Juanmi si reusita lui Isco din 74' au facut diferenta.
Decarul spaniol Xisco a marcat golul care a facut diferenta


Anglia1-0Muntenegru
Arbitru: Yevhen Aranovskiy (UKR) – Stadion: Municipal, Yverdon (SUI)
Marcatori: Kane 51'
Englezii castiga dupa o serie de ratari impresionanta

Englezii nu s-au lasat mai prejos decat Spaniolii si au reusit si ei sa obtina 3 puncte. Totul a fost clar mai ales ca Anglia a avut 7 suturi pe poarta, iar Muntenegru niciunul. Totusi portarul Muntenegrean Damir Ljuljanovic a facut o treaba excelenta singurul gol al englezilor fiind marcat in minutul 51' de Kane.

Noel Blake, managerul Angliei a fost extrem de nervos tot meciul

0 comentarii: