sâmbătă, 11 decembrie 2010

Fanii lui Napoli - Portret ideal


! Poza de mai sus este REALA !

Cu ce vor avea de lucru cei mai infocati Stelisti, care vor face deplasarea la Napoli? Tigani(italieni), mafioti, fanatici. Trei cuvinte care ii definesc perfect. Insa in viata de zi cu zi cum arata si cu ce se ocupa?
Infatisare:
Cu siguranta fanii echipei lui Maradona ca sa isi arate iubirea fata de Napoli au tatuaje cu echipa in diferite zone ale corpului. De asemenea nu lipsesc lantul sau bratara de aur cu diametrul numar de doua cifre. Maieul mulat, conceput pentru fitness insa purtat peste tot, nu lipseste nici el. Ochelarii de soare sunt unii din cele mai importante accesorii vestiare, completandu-se perfect cu gelul aplicat pe cheliile lucitoare.(descriere imaginara)

Nebunie:
O fraza care face cat 1000 de cuvinte: "Daca vad un fan al unei echipe adverse, merg cu scuterul pana la el, se dau jos, il injunghie si isi continua linistiti drumul!" - referiton la ultrasii Napolitani.

Morte per i tifosi di Napoli

P.S. Mari fani ai echipei sunt si niste gunoaie de la UEFA care isi spun arbitrii. Unul din ei este in imaginile de mai jos. Cred ca il veti recunoaste.








..................................................................................................






Steaua poate dar are nevoie si de noi! Sustineti echipa la meciuri, daca nu de pe stadioane, din fata televizoarelor! Numai gandul ca milioane de oameni se incred in ei, le va face munca mai usoara!