sâmbătă, 4 decembrie 2010

Pepe Reina: O mizerie ajunsa campion mondial


Pana acum, sa zicem o luna, aveam o impresie extrem de buna legata de Pepe Reina. Mi se parea atat un sportiv de mare calitate, cat si un om demn de respect.
Parerea mi s-a schimbat din cauza multor motive care s-au succes intr-un interval de timp scurt. Gafele extrem de mari pe care le-a facut la inceputul acestui sezon, atat pentru Liverpool cat si pentru Spania in singurul meci in care a evoluat(cel cu Argenina). Deci am realizat ca Pepe nu este unul din cei mai buni portari din lume, ba chiar este departe, cu greu probabil intrand in primii 50.
Apoi pe langa multe alte "reusite" ale acestuia, a publicat o carte legata de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. El nu a evoluat nici o secunda pentru Spania insa a primit aceeiasi tip de medalie ca David Villa sau Casillas care chiar au muncit pentru a ajunge Campioni Mondiali.
Picatura finala a fost Steaua - Liverpool unde a tras GROSOLAN de timp inca din primul minut si aproape m-a facut sa intru in teren pentru a-l buscula(de la frantuzescul busculez = a hartui :D).

PEPE REINA ESTI O MIZERIE!