marți, 30 noiembrie 2010

Steaua - Liverpool. De ce sa ne temem?

Au mai ramas doua zile pana la meciul asteptat de toti stelistii cu sufletul la gura, cel impotriva lui Liverpool. Parca incep deja sa aud tot stadionul cantand "Trup si suflet pentru culori" asteptand o victorie a favoritilor.
Intrebarea este: "Va putea Steaua sa o obtina?".
Raspunsul pe care marea majoritate a oamenilor pe care i-am intrebat au raspuns "NU", iar stiind si ca merg la aceasta partida i-am intrebat "Atunci de ce mai mergeti la meci" si ei au completat "Sa vedem cum joaca Liverpool".
Fara Gerrard accidentat, Liverpool nu mai este echipa care castiga Liga Campionilor intr-o finala de vis impotriva Milanului in 2005. Este o echipa de locul 10 in Anglia, care are insa un lot de 275 de milioane de euro. Cel mai mare pericol al cormoranilor pare a fi spaniolul Fernando Torres care este golgheterul echipei in acest sezon cu 5 reusite. Insa oare poate un singur jucator sa poarte o intreaga echipa in spate? Este cert ca echipa engleza are jucatori de 10 ori mai valorosi decat ai Stelei, insa cu mult suflet putem smulge victoria!
Ramane de vazut cat de mult isi vor da interesul stelistii dar un lucru e cert: CU STADIONUL ARHIPLIN NU AU VOIE SA NU INVINGA!