miercuri, 17 noiembrie 2010

Inca o saptamana, inca un scandal

Ca in fiecare saptamana, Steaua nu a putut fi ocolita de scandaluri. In aceste sapte zile vizat este Edi Iordanescu, ale carui filmulete... sexy(dupa cum spune Delia Matache, alaturi de care apare pe caseta).

Aici aveti cateva din declaratiile Deliei:

Ea zice că nu obiÅŸnuia să se lase filmată sau fotografiată: «Nu suport să văd obiectiv de niciun fel în jurul meu. A fost o joacă, nu a fost nimic aranjat».
Delia mai spune că a vorbit cu Edi ÅŸi este sigură că nu de la el a pornit asta: «Nu-l văd pe Edi în stare de a da filme presei».
ÃŽn concluzie, artista mărturiseÅŸte: «ÃŽn filmuleÅ£ele astea nu văd nimic anormal. Eram doi oameni care trăiam sub acelaÅŸi acoperiÅŸ.
Noi ne distram, totul era o glumă. Nu mi-e ruÅŸine să fiu femeie, sunt sigură pe feminitatea mea ÅŸi nu am de ce să mă supăr ÅŸi să mă deranjeze».
Personal, consider ca inregistrarile au fost facute publice de un dusman al Stelei, care doreste sa distruga armonia din vestiar. Nu mi se pare normal ceea ce s-a intamplat dar cu siguranta nu vom afla niciodata de la cine au ajuns filmuletele in presa.