miercuri, 20 octombrie 2010

Pericolele principale ale lui Utrecht




Dupa cum bine stiti Steaua maine are meci in Olanda impotriva lui FC Utrecht. Astfel dorim sa va prezentam cei mai periculosi jucatori din lotul echipei olandeze.


  • Michael Vorm

Portarul echipei olandeze, in varsta de 27 de ani actual component al vice-campioanei mondiale la fotbal: Olanda, cotat la 3.500.000 €(sursa www.transfermarkt.de) poate sa isi salveze echipa in orice moment prin paradele sale si este un pretendent la postul de portar titular in selectionata "Portocalei mecanice".

  • Ricky van Wolfswinkel

 Atacantul golgheter al echipei este un pericol major. El este selectionat in lotul U21 al Olandei dar colectand si o prezenta la echipa mare. In acest sezon a marcat 9 goluri si este lider in clasamentul marcatorilor din Erdivisie.

  • Mihaita Nesu

Fostul STELIST a ramas un jucator foarte talentat si este una din piesele de baza ale echipei. A evoluat in toate partidele din acest sezon, iar anul trecut a fost propus pentru postul de fundas stanga in echipa ideala a campionatului olandez.

  • Edouard Duplan
  
Este cel mai bun pasator al lui Utrecht in acest sezon, ajungand la adversarii STELEI in vara acestui an de la Sparta Rotterdam.