miercuri, 10 noiembrie 2010

Inainte de Rapid - Steua, Partea a doua ~ CUPA

Mai asteptat decat cel din campionat, fiind un meci decisiv, Rapid - Steaua, asa zisul derby Bucurestean este asteptat cu sufletul la gura de toti fanii Stelisti. Disputandu-se tot pe Giulesti asteptarile sunt mari atat pentru Stelisti, de la care speram la o victorie muncita, cat si de la Rapidisti de la care asteptam macar niste porti normale si o tabela de marcaj prin intermediul careia sa nu ne mai insulte(la meciul din campionat..... vezi poza).

Dupa un meci in campionat care s-a terminat cu un scor mincinos, speram ca in cupa, norocul sa revina de partea noastra si sa ne asiguram calificarea in semifinale acolo unde deja a ajuns FC Brasov dupa victoria cu FC Timisoara si se indreapta cu pasi marunti dar siguri si Craiova care in acest moment conduce 1-0 pe Stefan cel Mare.
Asteptam ca Stancu sa faca diferenta si Tatarusanu sa ne salveze ca in fiecare meci din acest sezon si bineinteles, ca Lacatus sa utilizeze cea mai buna echipa posibila pentru meciul din Giulesti.

ATMOSFERA:
Daca la meciul din campionat nici un Stelist nu s-a prezentat la meci, in cupa se anunta un grup numeros care probabil va domina atmosfera langa podul Grant. In tur rapidistii nu m-au impresionat prin coregrafia lor cel mai interesant lucru find bannerul mare cu o cioara afisat de peluza rapidista.