STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

marți, 19 aprilie 2011

Premiul special al emisiunii "Saptamana de fotbal"

Premiul pus la bataie in cadrul emisiunii "Saptamana de fotbal" a fost castigat de Teodor Panait din Bucuresti. Mingea promisa a fost in timpul emisiunii schimbata de catre sponsori cu una Jabulani(ca cea din imagine) insa castigatorul nu a fost nemultumit. Acesta s-a declarat incantat de competitia in care s-a inscris si castigarea mingii cu siguranta ii va face Pastele mai frumos.

Acesta a declarat: "Sunt incantat ca am castigat la aceasta emisiune. E prima oara cand castig ceva la un concurs, dar eram sigur ca o sa inving in competitia din acesta seara. Sunt un mare fan al site-ului www.ros-albastrii.tk si urmaresc in fiecare zi articolele nou-aparute. Mi se pare o idee foarte buna cea cu creearea emisiunii, mai ales ca imi place extrem de mult felul in care dl. Gheorghiu priveste lucrurile."

Nu ratati editia de maine a emisiunii "Saptamana de fotbal" care va asteapta cu multe alte noi surprize.

Emisiunea Saptamana de Fotbal

LIVE AICI

Premiu special la "Saptamana de fotbal"

Sponsorul principal al site-ului nostru pune la bataie o minge Adidas cu insemnele echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Ce trebuie sa facaeti ca sa o castigati?
Introduceti in lista voastra de Yahoo! Messenger id-ul site-ului nostru: rosalbastrii si raspundeti la intrebarea care va fi pusa in timpul emisiunii(atentie: Intrebarea va fi pusa din unul din ultimele articole publicate de noi)

Emisiunea lui Andrei Angelescu in aceasta seara de la ora 19:00!

Dupa ore indelungate de munca, echipa site-ului nostru a reusit sa schimbe serverul de pe care emite radio-ul nostru si a facut posibila transmisia emisiunii lui Andrei Angelescu. Aceasta va putea fi urmarita astazi cu incepere de la ora 19:00

Steaua se misca pe piata transferurilor


Pentru că Gigi Becali a cerut să fie adus din vară un atacant puternic, Mihai Stoica a mers din nou în Portugalia să urmărească o serie de jucători care să se potrivească acestui profil. Yazalde, de la Rio Ave, a fost urmărit pe viu de managerul stelist duminică seara.

A doua zi după meciul cu Sportul Studenţesc, Mihai Stoica s-a urcat în avion şi a plecat în Portugalia pentru a urmări câteva partide din campionatul lusitan, în scopul descoperirii unor jucători care să fie transferaţi din vară în Ghencea.

MM a fost la partida Rio Ave - Naval

Un atacant despre care roÅŸ‑albaÅŸtrii primiseră referinÅ£e foarte bune a fost urmărit pe viu de managerul stelist. E vorba despre Yazalde Gomes Pinto, un vârf în vârstă de 22 de ani, care anul trecut a fost component de bază în naÅ£ionala de tineret a Portugaliei. Supranumit "Pantera neagră" pentru forÅ£a ÅŸi agilitatea de care dă dovadă în faÅ£a porÅ£ii, Yazalde a jucat titular în meciul Rio Ave - Naval, scor 1-0, partidă în care unicul gol a fost înscris de Mihazes, fostul jucător al lui Poli TimiÅŸoara. Mihai Stoica a fost în tribună la acest joc.

Recomandat de fraţii Alves

 Managerul roÅŸ-albaÅŸtrilor i-a cerut referinÅ£e despre acest jucător ÅŸi lui Geraldo Alves, care la rândul său l-a îndrumat către fratele său de numai 19 ani, care evoluează chiar la Rio Ave, pe postul de mijlocaÅŸ. Practic, mezinul familiei Alves a fost omul care a oferit cele mai multe informaÅ£ii despre atacantul de culoare.

sursa: www.prosport.ro