marți, 19 aprilie 2011

Steaua se misca pe piata transferurilor


Pentru că Gigi Becali a cerut să fie adus din vară un atacant puternic, Mihai Stoica a mers din nou în Portugalia să urmărească o serie de jucători care să se potrivească acestui profil. Yazalde, de la Rio Ave, a fost urmărit pe viu de managerul stelist duminică seara.

A doua zi după meciul cu Sportul Studenţesc, Mihai Stoica s-a urcat în avion şi a plecat în Portugalia pentru a urmări câteva partide din campionatul lusitan, în scopul descoperirii unor jucători care să fie transferaţi din vară în Ghencea.

MM a fost la partida Rio Ave - Naval

Un atacant despre care roş‑albaştrii primiseră referinţe foarte bune a fost urmărit pe viu de managerul stelist. E vorba despre Yazalde Gomes Pinto, un vârf în vârstă de 22 de ani, care anul trecut a fost component de bază în naţionala de tineret a Portugaliei. Supranumit "Pantera neagră" pentru forţa şi agilitatea de care dă dovadă în faţa porţii, Yazalde a jucat titular în meciul Rio Ave - Naval, scor 1-0, partidă în care unicul gol a fost înscris de Mihazes, fostul jucător al lui Poli Timişoara. Mihai Stoica a fost în tribună la acest joc.

Recomandat de fraţii Alves

 Managerul roş-albaştrilor i-a cerut referinţe despre acest jucător şi lui Geraldo Alves, care la rândul său l-a îndrumat către fratele său de numai 19 ani, care evoluează chiar la Rio Ave, pe postul de mijlocaş. Practic, mezinul familiei Alves a fost omul care a oferit cele mai multe informaţii despre atacantul de culoare.

sursa: www.prosport.ro

0 comentarii: