STEAUA BUCUREÅžTI

Află cele mai noi ştiri despre Steaua Bucureşti

FOTBAL INTERNAÅ¢IONAL

Ţine-te la curent cu rezultate şi clasamente din campionatele europene şi competiţiile inter-cluburi

PREMIER LEAGUE

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul englez

1.BUNDESLIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din primul eÅŸalon german

LA LIGA

Åžtiri ÅŸi rezultate din campionatul spaniol

vineri, 14 octombrie 2011

Romania... Penibila

Ultimele zile m-au tinut departe de fotbal. Putin ore dormite, multa munca, putina odihna. Totusi am incercat sa imi fac timp macar pentru meciurile nationalei... MARE GRESEALA!
Romania a scos decat 2 puncte in 2 meciuri cu Belarus si Albania: primii veniti cu rezervele, urmatorii, daca stam sa ne gandim, neavand fotbal. Asta este inca o dovada ca Romania se afla si la fotbal undeva jos, jos de tot si ca nu avem de ce sa ne mai facem sperante prea curand pentru un succes la nivel european sau mondial.
In primul meci; cu Belarus jocul nu a fost unul extrem de rau, insa tutungiul din defensiva noastra a dat-o in bara, la fel ca si "baiatul seiciilor" si am luat doua goluri nemeritate. Mutu a demonstrat totusi ca este un jucator care ne putea ajuta si cu Franta si in alte partide din trecut, marcand doua goluri. Meciul cu Albania sincer nu l-am vazut si am preferat sa stau departe de orice informatie referitoare la el... Am auzit doar cateva declaratii ORDINARE din partea unor oficiali FRF, cum ca "baietii stiau ca numai au nicio sansa, meciul a fost unul fara miza si baietii nu aveau motivatie". Pai cum sa nu ai motivatie cand ai nevoie de puncte FIFA, ca de aer si cand sti ca 23 de milioane de oameni sunt dezamagiti dupa INCA o campanie ratata?
Asta ne e mentalitatea, asta ne e orientarea, astia suntem!