duminică, 10 iulie 2011

MULTUMIM LUCIAN BUTE!

Noaptea aceasta, Lucian Bute a reusit sa il invinga intr-o maniera spectaculoasa pe Jean Paul Mendy, in meciul contand pentru mentinerea titlului de campion IBF. Lucian si-a invins adversarul in runda a patra, cand o lovitura venita de nicaieri l-a lovit pe Mendy, acesta cazand lat dupa "stanga" incasata.
Bute a preluat controlul partidei inca din runda I, cand adversarul sau a fost obligat sa inceapa sa abordeze o tactica defensiva. Totusi si Jean Paul a avut un moment bun in runda a treia cand i-a prins cateva lovituri romanului, insa Lucian nu a fost afectat.
Pe langa prestatia CAMPIONULUI MONDIAL, de admirat este si suportul publicului, care a scandat fara incetare pentru toti romanii care au luptat in gala "Campion pentru Romania"(inclusiv Viorel Simion devenit campion WBC dupa o victorie prin KO in repriza a noua si Bogdan Dinu care a castigat asemenea celorlalti doi romani printr-un KO in prima runda).
Echipa site-ului nostru saluta performantele celor 3 si spera ca Romania sa ramana o putere in box-ul mondial pentru mult timp in continuare.